Skip to content

E-handel til Korea

I takt med en voksende tendens inden for online shopping under COVID-19 har det koreanske online marked i større grad overgået fysisk shopping i butikkerne for første gang nogensinde.
Korea er et af de største og hurtigst voksende online markeder i verden, og Coupang er den største online platform i Sydkorea. Coupang, grundlagt i 2010, er kendt som Sydkoreas ‘Amazon’ da de sidder på en stor andel af det Sydkoreanske online markedet. Coupang tilbyder alt lige fra friske råvarer til elektronik til design produkter. En af de store grunde til platformens popularitet er det dynamisk logistik netværk som virksomheden har og som gør, at kunderne kan modtage deres produkter inden for få timer. Ud over dette er de Sydkoreanske forbrugere kendetegnet ved at have et internationalt udsyn og stor lyst til at investere i nye trends. De Sydkoreanske forbrugere efterspørger produkter af høj kvalitet. 

Den danske ambassade i Seoul har over længere tid arbejdet tæt sammen med Coupang for at undersøge mulighederne for danske virksomheder, der gerne vil ind på det koreanske marked e-handelsmarked. Derfor vil ambassaden gerne, i samarbejde med DI, invitere dig til et webinar hvor du får mulighed for at lære mere om dine muligheder for at få dine produkter på Coupang, og dermed nå de Sydkoreanske forbrugere. Webinaret vil inkludere præsentationer af Julia Yeryung Kim, Senior Handelsmedarbejder ved ambassaden, som vil introducere dig til det koreanske marked Efterfulgt af vil Heejun Lim, Global Selling, SR. Account Management Specialist fra Coupang som vil give dig et overblik over Coupang, samt et overblik over det Sydkoreanske e-handels marked. 

Webinaret bliver afholdt den 28 oktober 2021 fra 9:00-10:00 CET/16:00-17:00 KST og det er gratis at deltage. Hvis du vil tilmelde dig, så følg linket her: E-Export to Korea: 
E-Export to Korea: How to get on board to Coupang (danskindustri.dk)

Hvis du har nogen spørgsmål om webinaret kan du kontakte Julia Yeryung Kim, Senior Handelsmedarbejder.