Skip to content

Handelspraktikant

Skal du være vores næste handelspraktikant? Praktikperioden løber fra d. 1. august 2023 til d. 31. januar 2024. Læs mere her og søg senest d. 1. marts 2023!

Om stillingen

Handelsafdelingen udgør en rådgivende enhed for danske virksomheder, der ønsker at eksportere til det sydkoreanske marked. Den sydkoreanske økonomi er i dag verdens 10. største, og er et hastigt vækstende og interessant marked for danske virksomheder. Som handelspraktikant vil du få spændende og afvekslende opgaver, der bidrager til at skabe vækst og beskæftigelse i Danmark. 

Særligt det grønne område fylder meget i ambassadens arbejde, og vi ser derfor gerne, at du har interesse/kompetencer herfor.

Din opgaver som praktikant vil variere, men inden for følgende hovedtemaer:

  • Research og bidrag til markedsanalyser, virksomheds- og højniveaubesøg, samt en lang række andre opgaver relateret til danske virksomheders eksport til Sydkorea, herunder global public affairs
  • Forfatning af analyser til brug i både udenrigsministeriet såvel som til danske virksomheder
  • Deltagelse og rapportering fra konferencer og møder
  • Facilitering af begivenheder i "The Korean Danish Business Network"
  • Formidling af ambassadens handelsorienterede aktiviteter på sociale medier - LinkedIn, Twitter og Facebook.
     

Læs mere om afdelingens arbejdsområder her: http://sydkorea.um.dk/en/the-trade-council/

 

Ansøgningen

I din ansøgning bør du fokusere på følgende:

  • Hvordan kan du bidrage til ambassadens/afdelingens arbejde?
  • Hvorfor er du den rigtige kandidat til stillingen?
  • Hvad motiverer dig for at søge stillingen?

Ansøgningen bedes derudover at være kortfattet og fokuseret på maks. en side. Bemærk, at du skal være kandidatstuderende for at komme i betragtning til stillingen.

Ansøgningen bilagt CV, eksamensresultater og eventuelle udtalelser mærkes ”Intern Trade Council” og sendes som én samlet PDF-fil til [email protected]Ansøgningen udarbejdes på engelsk.

 I mailens emnefelt bør det fremgå tydeligt, hvilken afdeling ansøgningen er rettet mod. Såfremt du har interesse i mere end én stilling, skal dette tydeligt fremgå i form af en prioriteret rækkefølge.